Home »  SMIXS Business »  SMIXS Partner Programma

SMIXS Partner Programma

We weten dat de retailmarkt onder druk staat. Daarom hebben wij het SMIXS Partner Programma ontwikkeld. En hiermee kunnen we elkaar helpen! Als partner van SMIXS kunt u op eenvoudige wijze meer traffic in uw winkel krijgen en daarbovenop extra inkomen genereren.

Wat houdt het SMIXS Partner Programma in?

Als partner fungeert u als innamepunt voor defecte telefoons, tablets en laptops. Wij van SMIXS halen de defecte apparatuur na aanmelding op, waarna wij deze repareren en retourneren. Voor ieder ingenomen apparaat ontvangt u een vaste vergoeding. En bij bepaalde aangeleverde hoeveelheden per kwartaal ontvangt u zelfs een extra vergoeding! Zonder verplichtingen!
 
Op deze wijze kunt u met uitermate weinig inspanning een extra inkomstenstroom, meer klandizie en een grotere naamsbekendheid genereren voor uw winkel of bedrijf. 

Geen investering

Aansluiten middels het SMIXS Partner Programma is geheel kosteloos. U betaalt geen opstartkosten of maandelijkse fee. 

Geen risico

Ontstaat er een klacht na een reparatie van SMIXS? U kunt de klant doorverwijzen en wij verhelpen het euvel. U als partner draagt geen enkel risico. SMIXS draagt de volledige verantwoordelijkheid. Daarnaast hanteren wij een garantietermijn van 6 maanden op de onderdelen en reparaties. 

Naast de innamepunten die wij op dit moment hebben in Noordwijk Binnen, Noordwijkerhout, Hillegom, Lisse, Rijnsburg en Amstelveen is SMIXS voortdurend op zoek naar nieuwe innamepunten. 

Benieuwd wat SMIXS voor u kan betekenen? Neem contact op met onze salesmanager Milan Abels via 088-0600700 of [email protected]