Home »  SMIXS Business »  Partners van SMIXS »  Noordwijk Binnen - Reisbureau de Haan

Noordwijk Binnen - Reisbureau de Haan

Reisbureau de Haan geeft al meer dan 40 jaar onafhankelijk reisadvies en heeft daarbij altijd maar één doel voor ogen: voor u persoonlijk de best passende reis vinden. Van wintersport tot citytrip, verzorgde rondreizen tot wandelvakanties, zon en cruises, en ook zakenreizen: wij bieden u vrijwel alle reizen aan.

Vanzelfsprekend werken wij zeer vakkundig en servicegericht, maar het meest trots zijn wij op onze benadering. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat wij altijd de reis vinden die het beste bij u past, juist ook als deze niet in de brochures staat. We stellen met veel plezier een vakantie voor u samen, want uw ultieme reiswens is onze leukste uitdaging.
Uw vakantie is onze zorg, dus we helpen u ook graag bij het regelen van reisverzekeringen, autohuur, visumaanvraag, stoelreservering – en alle overige zaken die uw reis geheel compleet maken. Reisbureau De Haan aangesloten bij ANVR en SGR, zodat u onbezorgd op vakantie kunt. Komt u gezellig langs, een kopje thee of koffie staat voor u klaar.

Heb je geen beeld meer op je tablet of kan je geen apps meer bedienen op je smartphone?

Geen paniek!Wij repareren namelijk alle merken en typen telefoons en tablets, van Apple iPhone tot Samsung Galaxy S4
Het SMIXS repair inleverpunt voor defecte telefoons en tablets in Noordwijk is:

Reisbureau de Haan (Routebeschrijving)
Kerkstraat 43B
2201 KL Noordwijk
www.reisbureaudehaan.nl