Home »  SMIXS Business »  Partners van SMIXS

Inleverpunten in Duin & Bollenstreek én daarbuiten


Vink Multimedia

Wij zijn onze winkel begonnen in 2006. Van je hobby je werk maken en een behoefte vullen voor een winkel die nog niet bestond in Noordwijkerhout. Muziek, film en games vormden de basis. Mede door de opmars van het downloaden al snel aangevuld met allerlei artikelen die je onder multimedia kunt verstaan: mobieltjes, vaste huistelefoons, computeraccessoires, loterijen, pasfoto’s en meer. Inmiddels zijn we de enige cd-dvd winkel in de driehoek Katwijk-Leiden-Haarlem. Gelukkig weten steeds meer mensen ons te bereiken. Onze service gaat ver, we proberen aan alle wensen van de klant te voldoen. Nieuwsgierig geworden? Kom langs of neem een kijkje in onze webshop.

Is je telefoon gevallen of doet je microfoon het niet meer? Geen paniek!

Wij repareren namelijk alle merken en typen telefoons en tablets, van Apple iPhone tot Samsung Tab.
Het SMIXS repair inleverpunt voor defecte telefoons en tablets in Noordwijkerhout is:

Vink Multimedia (Routebeschrijving)
Dorpsstraat 19A
2211 GA Noordwijkerhout
www.vinkmultimedia.nl
 

DJF-Com

Op 18 september 2011 opende Dennis Coenders de deuren van zijn DJF-Com. Met ruim 9 jaar ervaring in reparatie, verkoop en systeembeheer was het Dennis zijn doel om mensen te helpen als ze er niet meer uitkwamen. We zijn dus wel een winkel maar we gedragen ons er niet naar: u bent altijd welkom om even te kletsen, het is mogelijk om mee te kijken bij de reparatie, mensen zijn geen klanten maar gewoon mensen, etc. Veel mensen EN bedrijven zijn dan ook naar ons overgestapt vanwege de klantvriendelijkheid, eerlijkheid, kwaliteit en service. Want die 4 staan bij DJF-Com hoog in het vaandel.

Heeft je telefoon waterschade of is het scherm van je smartphone gebarsten? Geen paniek!

Wij repareren namelijk alle merken en typen telefoons en tablets, van Samsung Galaxy Tab 2 tot Huawei Ascent P6.
Het SMIXS Repair inleverpunt voor defecte telefoons en tablets in Hillegom is:

DJF-Com (Routebeschrijving)
Hoofdstraat 125C
2182 EN Hillegom
www.djfcom.nl
 

Fotovak Engel

Fotovak Engel in Lisse bestaat al sinds 1970. Wij zijn gespecialiseerd in foto en video producten. Voor alle kennis en producten op het gebied van fotografie kunt u bij ons terecht. Camera's voor thuisgebruik, handig op vakantie, voor professioneel of voor veeleisend amateur gebruik. Onze medewerkers zijn opgeleid om te fotograferen en u van advies te voorzien. Zo krijgt u de juiste informatie voor de aanschaf van uw apparatuur en accessoires. In de winkel hebben wij een ruim assortiment en zijn wij er altijd om een volledig advies te geven.

Is je scherm gebarsten of kan je niet meer bellen met je smartphone? Geen paniek!

Wij repareren namelijk alle merken en typen telefoons en tablets, van HTC One M8 tot Apple iPhone.
Het SMIXS Repair inleverpunt voor defecte telefoons en tablets in Lisse is:

Fotovak Engel (Routebeschrijving)
Heereweg 209
2161 BE Lisse
www.fotovakengel.nl
 

Reisbureau de Haan

Reisbureau de Haan geeft al meer dan 40 jaar onafhankelijk reisadvies en heeft daarbij altijd maar één doel voor ogen: voor u persoonlijk de best passende reis vinden. Van wintersport tot citytrip, verzorgde rondreizen tot wandelvakanties, zon en cruises, en ook zakenreizen: wij bieden u vrijwel alle reizen aan.
Vanzelfsprekend werken wij zeer vakkundig en servicegericht, maar het meest trots zijn wij op onze benadering. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat wij altijd de reis vinden die het beste bij u past, juist ook als deze niet in de brochures staat. We stellen met veel plezier een vakantie voor u samen, want uw ultieme reiswens is onze leukste uitdaging.
Uw vakantie is onze zorg, dus we helpen u ook graag bij het regelen van reisverzekeringen, autohuur, visumaanvraag, stoelreservering – en alle overige zaken die uw reis geheel compleet maken. Reisbureau De Haan aangesloten bij ANVR en SGR, zodat u onbezorgd op vakantie kunt. Komt u gezellig langs, een kopje thee of koffie staat voor u klaar.

Heb je geen beeld meer op je tablet of kan je geen apps meer bedienen op je smartphone?
Geen paniek!

Wij repareren namelijk alle merken en typen telefoons en tablets, van Apple iPhone tot Samsung Galaxy S4
Het SMIXS repair inleverpunt voor defecte telefoons en tablets in Noordwijk is:

Reisbureau de Haan (Routebeschrijving)
Kerkstraat 43B
2201 KL Noordwijk
www.reisbureaudehaan.nl
 

J. Koeleman - Elektrotechnisch aannemer en exclusieve verlichting

JKoeleman is úw leverancier van duurzame oplossingen, concepten en sfeer bij het maken van licht, met het doel uw woning en/of werkomgeving optimaal voor u in te richten. We zijn een bedrijf dat met behulp van geselecteerde partners een totaal, en energie zuinig, verlichtingsconcept voor uw kan verzorgen. 
Samen met onze monteurs verzorgen we de vakkundige montage van niet alleen uw verlichtingsarmatuur maar realiseren we ook de aanleg en het onderhoud van diverse installaties, wat dacht u van intelligent schakelen (domotica), inbraak- en brandsignalering, noodverlichting, camera-, telefoon-, data- en antennenetwerken. 
Daarnaast staat onze helpdesk voor u open voor het beantwoorden van al uw vragen, en is onze gekwalificeerde technische dienst beschikbaar als er zich storingen voordoen. U geeft aan wat uw wensen zijn, wij vullen ze voor u in, zelfs 7 dagen per week 24 uur per dag. U mag tenslotte het maximale van ons verwachten!

Kan je geen foto's meer maken met je telefoon of is de behuizing kapot van je tablet? Geen paniek! 

Wij repareren namelijk alle merken en typen telefoons en tablets, van Apple iPhone tot LG Nexus.
Het SMIXS Repair inleverpunt voor defecte telefoons en tablets in Rijnsburg is:

J. Koeleman (Routebeschrijving)
Vliet Noordzijde 56
2231 GP Rijnsburg
www.jkoeleman.nl
 

Boekenuil.nl BV

Boekenuil is dé studieboekenwinkel voor HBO en universiteit! Je kan bij de Boekenuil terecht voor onder andere de volgende diensten en producten: Studieboeken, studiematerialen, telefoon en PC reparaties, reclame drukwerk, fotostudio (pasfoto, canvas en dergelijke). De Boekenuil is gevestigd in het nieuwe complex aan de Uilenstede in Amstelveen.

Laadt je tablet niet meer op of doet je speaker van je smartphone het niet meer? Geen paniek!

Wij repareren namelijk alle merken en typen telefoons en tablets, van Nokia Lumia 925 tot Apple iPhone 6 +.
Het SMIXS repair inleverpunt voor defecte telefoons en tablets in Amstelveen is:

Boekenuil.nl (Routebeschrijving)
Uilenstede 350
1183 DB Amstelveen
www.boekenuil.nl


De Flierefluiter

De Flierefluiter is sinds 2000 hét vaste adres in Oegstgeest voor exclusieve verlichting, ambachtelijk op maat gemaakte lampenkappen en knusse woondecoratie. Maar de grote kleine verlichtingsspecialist heeft sinds het begin van deze eeuw niet stilgezeten; in 2010 verhuisde De Flierefluiter naar het huidige, ruime pand aan de De Kempenaerstraat, en sindsdien is het aanbod uitgebreid met elektrabenodigdheden, luxueuze lederwaren en cadeau-artikelen.

Natuurlijk is de verbreding niet ten koste gegaan van de persoonlijke aandacht voor de klant. Maatwerk lampenkappen blijven qua expertise de kern vormen; of het nu om nieuwe lampenkappen gaat die naadloos binnen het bestaande interieur moeten passen, of oude kappen met wellicht sentimentele waarde die een nieuw leven ingeblazen moeten worden, bij De Flierefluiter is dit alles geen probleem.

Heeft je telefoon waterschade of heeft je tablet een schermreparatie nodig? Geen paniek!

Wij repareren namelijk alle merken en typen telefoons en tablets, van iPhone 6+ tot HTC One.
Het SMIXS repair inleverpunt voor defecte telefoons en tablets in Oegstgeest is:

De Flierefluiter (Routebeschrijving)
De Kempenaerstraat 16
2341 GM Oegstgeest
www.deflierefluiter.com
 

Boekhandel Wagner

Boek- en kantoorboekhandel Wagner, een begrip in de Bollenstreek, is sinds 1967 gevestigd te Sassenheim. In 1970 werd het filiaal Lisse geopend, welke per 1 april 2015 is samengevoegd met Sassenheim. Boekhandel Wagner kent ook nú nog de "ouderwetse" service, die u al bijna 45 jaar van ons gewend bent. Een ruim aanbod boeken en kantoorartikelen worden keer op keer met zorg in de winkel gepresenteerd. Ook voor tijdschriften en onderscheidende wenskaarten kan eenieder bij ons terecht.

"Boekhandel Wagner, de grootste Schoolsupply dealer van de hele Bollenstreek en omgeving"

Tevens kan jong en oud bij ons slagen voor alle schoolartikelen. Een bezoek aan onze winkel is dan ook zeker de moeite waard. Graag tot ziens in onze winkel!

|s de camera van je smartphone kapot of laadt je tablet niet meer op? Geen paniek!

Wij repareren namelijk alle merken en typen telefoons en tablets, van iPhone 6 tot Samsung Galaxy Tab S.
Het SMIXS repair inleverpunt voor defecte telefoons en tablets in Sassenheim is:

Boekhandel Wagner (Routebeschrijving)
Hoofdstraat 181
2171 BB Sassenheim
www.boekhandelwagner.nl