Home »  SMIXS Business

SMIXS Business

Uw bedrijf is afhankelijk van vele elektronische gadgets en andere apparaten om uw bedrijf optimaal te laten functioneren. Als een van die apparaten kapot gaat, beïnvloed dit ook de productiviteit. U kunt vertrouwen op onze zakelijke onderhoudscontracten en andere zakelijke oplossingen om deze apparatuur en gadgets optimaal functionerend te houden. Uw bedrijf is immers te waardevol om geen back-up plan paraat te hebben! 

Ons groeiend aantal partners in de regio tezamen met een groeiend SMIXS wagenpark voor reparatie op locatie of haal- en brengservice van defecte toestellen levert ongeëvenaard gemak voor u en de medewerkers van uw onderneming.

Oplossingen voor MKB

Als ondernemer is bereikbaar zijn en blijven essentieel voor het succes en winstgevendheid van uw bedrijf. Wanneer u of een van uw medewerkers “offline” is kan dit ontzettend vervelende consequenties met zich meebrengen. Een oplossing hiervoor kan ook nog eens tijdrovend zijn en veel geld kosten. Bij SMIXS zijn wij gespecialiseerd in het online houden van u en uw medewerkers. Wij zorgen ervoor dat u hier zich geen moment druk hoeft te maken, u heeft het immers al druk genoeg. 

Of het nou gaat om zakelijke aansprakelijkheid of de aansprakelijkheid van een medewerker, wij bieden uitgebreide service en reparatie oplossingen voor al uw smart devices. Onze op maat gemaakte onderhoudsprogramma’s hebben de volgende voordelen:

+ Veilig-data-protocol wordt gehanteerd om de vertrouwelijkheid te waarborgen;
+ Geen rompslomp voor het terughalen/overzetten van data van en naar de devices;
+ Flexibele haal- en brengservice van de toestellen, waar uw medewerkers zich ook bevinden;
+ Centrale coördinatie van de reparaties vanuit ons hoofdkantoor in Noordwijk;
+ Onze professionals behoren tot de best getrainde technici van de industrie;
+ 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen;
+ Leentoestellen van dezelfde of vergelijkbare kwaliteit;
+ Een overzichtelijke maandfactuur voor uw gehele concern;
+ Wij gebruiken uitsluitend de meest hoogwaardige componenten verkrijgbaar;
+ Portaal voor aanmelden van reparaties met toegang voor specifieke of alle medewerkers. 

Waarom is dit belangrijk voor uw bedrijf?

Bij SMIXS Repair is technische en operationele excellentie de basis voor de kwaliteit die wij leveren. We hebben een sterke focus op gestandaardiseerde procedures, uitstekende klantvriendelijkheid en continue verbeteringen.

Het leveren van toegewijde service, industrie expertise en de betrouwbaarste technici is voor ons dé manier waarop wij uw vertrouwen kunnen verdienen en aan een langdurige samenwerking kunnen bouwen. Wij garanderen dat al onze klanten uitsluitend de beste service krijgen. Het resultaat hiervan is dat klanten die niet voor een andere reparatiedienst hebben gekozen maar voor SMIXS Repair tevreden kunnen zijn met hun keuze.

Kortingsprogramma voor medewerkers

Wij bieden ook op maat gemaakte kortingsprogramma’s voor uw medewerkers voor mobiele telefoons, reparatie van gadgets en onderhoud. Deze programma’s bevatten:
+ Korting op reparaties bij defecte smart devices voor het gehele gezin van uw medewerkers;
+ Gereduceerde tarieven op www.smixsstore.nl (coming soon)
+ Telefonische klantenservice voor eerstelijns vraagstukken.

Voor informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak neem contact met ons op.

Oplossingen voor winkeliers

Voor winkeliers hebben wij een uniek SMIXS Partner Programma ontwikkeld. Met het SMIXS Partner Programma kunt u zonder rompslomp een extra inkomstenstroom, meer klandizie en een grotere naamsbekendheid genereren voor uw winkel of bedrijf. 

Op dit moment hebben wij al innamepunten in Noordwijk Binnen, Noordwijkerhout, Hillegom, Lisse, Rijnsburg, Sassenheim, Oegstgeest en Amstelveen maar uiteraard is SMIXS voortdurend op zoek naar nieuwe partners. 

Meer informatie over het SMIXS Partner Programma kunt u HIER vinden.