Home »  Contact & Service »  Over SMIXS

Over SMIXS

SMIXS is ontstaan uit het idee dat mensen niet zonder hun smartphone, tablet of laptop kunnen. Mocht je dus onverhoopt je smartphone laten vallen, dan is het wel heel prettig als er na een telefoontje of een paar klikken op de website een SMIXSmonteur bij je op de stoep staat, die in korte tijd de smartphone of tablet gerepareerd heeft. Gelukkig, je kunt weer doorgaan met waar je mee bezig was!
SMIXS is een fullservice dienstverlener voor je smartphone en tablet. Ieder merk en type tablet wordt vakkundig door onze technici gerepareerd. Reparaties worden zowel in het eigen repair center als bij jou op het werk uitgevoerd. SMIXS heeft tevens een snelle haal- en brengservice, die ervoor zorgt dat je gewoon kunt doorwerken. Zelf langskomen bij SMIXS kan natuurlijk ook. In ons repair center in Noordwijk staan gespecialiseerde en kundige SMIXSmonteurs voor je klaar, die - indien mogelijk - repareren terwijl je wacht. SMIXS maakt geen onderscheid tussen consument of bedrijf, iedereen verdient onze service!

Kortom, laat SMIXS je smartphone of tablet repareren net wanneer het jou uitkomt!

De visie van SMIXS is het nastreven van kwaliteit, uitmuntende service en snelheid. Dit met een vleugje innovatie zodat kansen voor verbetering komen boven drijven.