Home »  Contact & Service »  De service van SMIXS

De service van SMIXS

Alle typen en merken toestellen kunnen vakkundig door de technici van SMIXS worden gerepareerd. Hieronder kun je een overzicht vinden van de merken en modellen en welk soort reparaties SMIXS voor je kan uitvoeren:

Apple reparatie

Apple is al sinds de oprichting van het merk een van de meest innovatieve en vooruitstrevende bedrijven op het gebied van smartphones (iPhone) en tablets (iPad, iPad Air en iPad Mini). Al sinds de allereerste iPhone(2G) is geïntroduceerd loopt Apple voorop als het gaat om techniek en vormgeving. Toch is de iPhone net als andere merken smartphones, een delicaat apparaat en kan er door veel gebruik een defect ontstaan. Met name de home-button is nogal slijtagegevoelig. Daarnaast komt het ook vaak voor dat er een barst in het scherm zit omdat deze gevallen is. De aan/uit-knop vervangen is ook een reparatie die bij SMIXS Repair met grote regelmaat voorbij komt. SMIXS Repair lost je probleem razendsnel en professioneel voor je op. Ook als je iPhone of iPad waterschade heeft kunnen wij in de meeste gevallen jouw iPhone of iPad herstellen. Wanneer je je klacht niet specifiek kunt achterhalen kan je vanzelfsprekend contact met ons opnemen via 088-0600700 of bij ons langskomen in ons repaircenter aan de Hooge Krocht 20 in Noordwijk. In de meeste gevallen (met uitzondering van waterschade) is je toestel binnen 1 dag weer retour. Voor ons geldt een no cure no pay regel. Als wij je iPhone of iPad niet kunnen repareren of je vindt dat de reparatie toch te duur wordt brengen wij u ook geen onderzoekskosten in rekening.

SMIXS is gespecialiseerd in de reparatie van onder andere de volgende Apple toestellen:
iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G, iPad Air 2, iPad Air, iPad 4, iPad 3, iPad 2, iPad 1, iPad Mini 3, iPad Mini Retina, iPad Mini 1.

Samsung reparatie

Samsung, wie kent het merk niet. Al sinds lange tijd behoren de smartphones en tablets van Samsung tot de absolute top van het segment. Met hun voorlopende technologie en oogstrelende design zijn de devices van Samsung smartphones en tablets echte must-haves van de meest doorgewinterde gadgetfreaks. Echter bij zoveel techniek die de makers van Samsung in hun toestellen verwerken is  de kans dat een component beschadigt helaas niet uit te sluiten. Al ontelbare LCD schermen, speakers, en oplaadconnectoren heeft SMIXS al met succes gerepareerd. Tegenwoordig zijn er veel reparatie bedrijven actief. Veel gebruiken geen originele componenten of beschikken niet over de juiste kennis. Bij al onze reparatie werkzaamheden die wij uitvoeren gebruiken wij originele Samsung onderdelen rechtstreeks afkomstig van Samsung. Daarnaast hebben wij alleen gekwalificeerde en getrainde monteurs in dienst. Voor de reparatie van jouw Samsung smartphone (Galaxy, Galaxy Note, etc.) en tablet (Tab, Tab 10.1, etc) ben je bij SMIXS repair aan het juiste adres. Wij verzorgen alle Samsung reparaties op het gebied van Galaxy Smartphones en de Galaxy Tab. Is je telefoon gevallen en zit er een barst in je glas in je Samsung Galaxy S5 of S6, kom dan langs in ons repaircenter in Noordwijk. 

SMIXS is gespecialiseerd in de reparatie van onder andere de volgende Samsung toestellen:
Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge Plus, Galaxy A5, Galaxy A3, Galaxy S5 Neo, Galaxy Note 4, Galaxy S5, Galaxy S5 Mini, Galaxy Note Edge, Galaxy Note 4, Galaxy S4, Galaxy A7, Galaxy A5, Galaxy A3, Galaxy J5, Galaxy Core Prime, Galaxy Xcover 3, Galaxy Alpha, Galaxy Note 3, Galaxy Core Prime, Galaxy Grand Prime, Galaxy Ace 4, Galaxy Core 2, Galaxy S4, Galaxy S4 Black Edition, Galaxy S4 Zoom, Galaxy S3, Galaxy S3 Mini. Galaxy View, Galaxy Tab S2, Galaxy Tab E, Galaxy Tab A, Galaxy Tab S, Galaxy Tab 4 7.0, Galaxy Tab 4 10.1, Galaxy Tab 8.0, Galaxy Tab 3 Lite, Galaxy Tab 3.

Sony reparatie

Sony behoort niet tot de grootste speler op het gebied van smartphones en tablets, maar heeft zeer zeker kwalitatieve en beeldschone toestellen op markt in de Sony Xperia lijn. Alle Xperia modellen van Sony kunnen door SMIXS gerepareerd worden. Of je nu een Sony Xperia Miro hebt, waarvan de microfoon niet meer werkt, of een Sony Xperia U, die in het water is gevallen, SMIXS kan vaak binnen een dag de reparatie van je smartphone of tablet voltooid hebben. De Xperia Z mag dan wel stof en waterdichte zijn maar dit betekent niet dat deze onbreekbaar is. Bij SMIXS kan je je Sony met een gerust hart achter laten voor waterschadeonderzoek, reiniging of een reparatie. Veel waterschadegevallen kunnen door ons verholpen worden en betekenen absoluut niet het einde van jouw Sony toestel.

SMIXS is gespecialiseerd in de reparatie van onder andere de volgende Sony toestellen:
Xperia E, Xperia E1, Xperia Go, Xperia J, Xperia L, Xperia M, Xperia M2, Xperia Miro, Xperia P, Xperia Play, Xperia Ray, Xperia S, Xperia SP, Xperia Sola, Xperia T, Xperia Tipo, Xperia U, Xperia V, Xperia Z Ultra, Xperia Z, Xperia Z1 Compact, Xperia Z1, Xperia Z2, Xperia ZR, Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, Xperia Z4 Tablet, Xperia Z3 Tablet Compact, Xperia Z2 Tablet, Xperia Tablet Z, Xperia Tablet S.

Nokia reparatie

Nokia is lange tijd marktleider geweest in de wereld van de mobiele telefonie. Het Finse bedrijf had zo’n beetje alle touwtjes in handen, tot de komst van de smartphone daar was. Intussen heeft Nokia de Lumia, een moderne windows telefoon die zich meet met de iOS en Android-toestellen. De Lumia is een stevig toestel, maar zoals bij de meeste toestellen van andere merken is en blijft het meest kwetsbare onderdeel van de telefoon het scherm. Ook de bedieningstoetsen, earspeaker en luidspeaker kunnen soms aan vervanging toe zijn. SMIXS Repair heeft de kennis en onderdelen om je Nokia smartphone of tablet snel weer als nieuw te laten functioneren. Wanneer je Nokia toestel in het water gevallen is, dan betekend dit niet dat deze niet meer te repareren is. Integendeel vaak is de telefoon nog heel goed te herstellen.

SMIXS is gespecialiseerd in de reparatie van onder andere de volgende Nokia toestellen:
Lumia 2520, Lumia 1320, Lumia 1520, Lumia 1020, Lumia 930, Lumia 925, Lumia 920, Lumia 900, Lumia 820, Lumia 800, Lumia 720, Lumia 710, Lumia 630, Lumia 625, Lumia 620, Lumia 610, Lumia 520, Lumia 501, Asha 210. 

LG Reparatie

LG is geen grote speler op de markt van smartphones en tablets. Toch hebben ze met de LG Optimus een zeer degelijke lijn smartphones weten te ontwikkelen. Ook de nieuwe LG Nexus kan zich aardig meten met de smartphones van de grote andere partijen in de smartphone en tablets markt. Het meest gevoelige punt van LG is, zoals bij alle smartphones, het scherm. Maar ook de bedieningsknoppen, oorspeaker en luidspeaker dienen wel eens vervangen te worden. Gelukkig heb je SMIXS gevonden. Bij SMIXS kan jouw LG snel en vakkundig weer optimaal laten presteren.

SMIXS is gespecialiseerd in de reparatie van onder andere de volgende LG toestellen:
L40 D160, L70 320N, L90 D405N, G2 Mini D620, D802 G2, D821 Nexus S, G Flex D955, E400 Optimus L3, E430 Optimus L3 II, E460 Optimus L5 II, E610 Optimus L5, E960 Nexus 4, E975 Optimus G, P700 Optimus L7, P710 Optimus L7 II, P760 Optimus L9, P875 Optimus F5, P880 Optimus 4x HD, P940 Prada, P970 Optimus Black, E986 Optimus G Pro.

Huawei reparatie

Huawei is een nog relatief kleine concurrent van de grote marktleiders in de smartphone en tablet sector. Maar vandaag de dag is Huawei fors terrein aan het winnen. De nieuwe Huawei Ascend P6 bijvoorbeeld, is een zeer mooi, super dun toestel met een supersnelle quad-core processor dat een serieuze plek op de markt verovert. Voor reparaties aan een kapot touchscreen of LCD kunt u direct uw Huawei bij SMIXS ter reparatie aanbieden. SMIXS zorgt ervoor dat je nieuwe Huawei smartphone snel en vakkundig gerepareerd wordt, dit geldt overigens voor alle Huawei modellen. De meest voorkomende reparatie is het vervangen van het touchscreen , maar ook lossen we problemen met de software van de smartphone voor je op.

SMIXS is gespecialiseerd in de reparatie van onder andere de volgende Huawei toestellen:
Ascend P6, Ascend D1 QXL, Ascend G510/525, Ascend G6, Ascend Honor, Ascend Mate, Ascend P1, Ascend P2, Ascend P6, Ascend P7, Ascend W1, Mate S, Ascend G8, Ascend 6P, Ascend P8, Ascend Y6, Ascend P7, MediaPad M2 8.0, MediaPad X2, MediaPad X1 7.0, MediaPad T1 8.0, MediaPad T1 10.

HTC reparatie

HTC is een smartphone en tablet merk dat de laatste jaren flink in opkomst is. Na de introductie van de HTC One modellen, kan HTC zich absluuut meten met andere merken smartphones en tablets. Is de speaker of LCD van je HTC kapot, dan kan je je HTC reparatie met een gerust hart door de technici van SMIXS laten repareren. SMIXS repareert snel en vakkundig alle modellen HTC zoals de HTC One, HTC Sensation, HTC Desire en HTC Wildfire. De meest voorkomende reparatie is het vervangen van het touchscreen , maar ook lossen we de meest uiteenlopende problemen met de software voor je op.

SMIXS is gespecialiseerd in de reparatie van onder ander de volgende HTC toestellen:
One A9, One M9, One M8s, One (M8), One Mini 2, One, Desire 626, Desire 620, Desire 320, Desire 510, Desire 816, Desire 610, Desire 516, Desire 310, Desire EYE, Desire 820, Google Nexus 9.

Blackberry reparatie

BlackBerry is al sinds lange tijd een uiterst betrouwbaar merk van smartphones en tablets. Er zijn veel uiteenlopende uitvoering op de markt met toetsenbord, touchscreen en trackpad. Mocht er onverhoopt iets kapot gaan aan uw BlackBerry dan bent u voor reparatie bij SMIXS absoluut aan het juiste adres. Of het nu gaat om een BlackBerry Torch, BlackBerry Bold, BlackBerry Curve of BlackBerry Storm reparatie, SMIXS Repair lost alle problemen met je smartphone of tablet enorm snel en uiterst vakkundig weer voor je op. De meest voorkomende reparaties zijn het vervangen van het touchscreen of de behuizing na valschade, of het repareren van het toetsenbord of Trackpad.

SMIXS is gespecialiseerd in de reparatie van onder ander de volgende Blackberry toestellen:
Priv Black, Classic Black, Passport Silver edition, Passport Black, Leap Black, Bold 9000, Bold 9700, Bold 9780, Bold 9790, Bold 9900, Curve 8520, Curve 8900, Curve 9300, Curve 9320, Curve 9360, Curve 9380, P9981, Playbook, Q10, Q5, Storm 9500, Storm 9520, Torch 9800, Torch 9810, Torch 9860, Z10, Z30.