Home »  Informatie & Tips »  Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag, maar kun je deze niet vinden op de website?
Neem dan even een kijkje in de onderstaande vraag- en antwoordenlijst.

Mocht je vraag hieronder niet beantwoord worden, dan is het natuurlijk altijd mogelijk om even contact op te nemen.

Kan ik mijn telefoon ook zelf langsbrengen?

SMIXS beschikt over een repair center in Noordwijk. Het is mogelijk om je telefoon, iPod of tablet langs te brengen. In de meeste gevallen voert de aanwezige SMIXSmonteur de reparatie uit terwijl je wacht. Het adres is: De Hooge Krocht 20, 2201 TX in Noordwijk.

Welk type telefoon heb ik?

Twijfel je welk type telefoon je hebt? De SMIXSmonteur helpt je graag. Als je de telefoon langs komt brengen in het repair center, dan kan de monteur ter plekke vaststellen welk type telefoon je hebt. Ook de koerier van de haal- en brengservice kan hierbij helpen. Daarnaast kun je gebruik maken van de functie op de SMIXSwebsite 'Als ik hem zie dan weet ik het'. 

Hoelang ben ik mijn telefoon/iPod/tablet kwijt voor een reparatie?

Dat ligt aan de reparatie. Een groot aantal reparaties wordt uitgevoerd terwijl je wacht. Als je gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan wordt de telefoon in de meeste gevallen diezelfde dag nog teruggebracht. Heb je waterschade? Dan duurt de reparatie meestal iets langer, aangezien eerst vastgesteld moet worden welke onderdelen defect zijn. 

Verkoopt SMIXS ook accessoires?

Jazeker! In ons repair center in Noordwijk zijn accessoires en gadgets voor zowel telefoons als tablets te koop. Kom een keer langs in het SMIXS repair center!

Binnenkort opent ook de SMIXS store, waar je online artikelen en gadgets kunt bestellen; we houden je op de hoogte!

Mijn type telefoon of tablet staat niet in de modellenlijst. Kunnen jullie het apparaat repareren?

Mocht je telefoon of tablet niet in de modellenlijst staan, dan kun je ons altijd bellen of mailen. Misschien kan toch een reparatie uitgevoerd worden. SMIXS helpt je graag; in overleg is veel mogelijk!

Hebben jullie leentoestellen?

SMIXS beschikt over leentoestellen. Wil je gebruik maken van een leentoestel, dan kun je ons het beste even bellen of mailen, dan kunnen wij aangeven of er een toestel beschikbaar is.

Verkoopt SMIXS ook telefoons?

Hoewel SMIXS zich vooral richt op de reparatie van telefoons en tablets, hebben wij soms ook enkele modellen in de verkoop. Het aanbod is wisselend, dus kom eens langs in ons repair center om de actuele voorraad te bekijken. Het adres is: De Hooge Krocht 20, 2201 TX in Noordwijk.