Home »  Informatie & Tips »  Tips & tricks »  Tips bij het kiezen van een goede reparateur

Tips bij het kiezen van een goede reparateur

Smartphone of tablet kapot? Waar op te letten bij het kiezen van een reparateur.

Je smartphone of tablet is gevallen en nu moet je op zoek naar een partij die dit voor jou kan gaan repareren. Het aanbod van reparateurs is groot. Waar moet je op letten bij het kiezen van een reparateur? Welke factoren zijn van invloed op de kwaliteit van de reparatie?
 
In de stad kun je er op elke hoek van de straat wel eentje vinden: Een klein winkeltje volgehangen met hoesjes waar je eventueel ook een schermreparatie kunt laten uitvoeren. Goed idee of niet?
Een kapotte smartphone of tablet is al vervelend genoeg. Het is daarom wel zo prettig als de reparateur de reparatie met de grootst mogelijke zorg uitvoert en dat je garantie hebt in het geval dat er toch iets niet helemaal goed gaat. Kijk daarom van tevoren of de reparateur garantie geeft op de uitgevoerde reparaties.
 
De kwaliteit van de onderdelen speelt een grote rol bij de reparatie. Als er gebruik wordt gemaakt van goedkope copy-onderdelen zal dit zeker invloed hebben op het gebruik van jouw smartphone of tablet na de reparatie. Veel van dit soort onderdelen gaan al na kort gebruik haperen en als de reparateur dan ook nog geen garantie wil geven, dan zit je mooi met de gebakken peren! Indien een reparateur vele malen goedkoper is dan het gros van de professionele aanbieders, dan kun je er vanuit gaan dat er geen gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige onderdelen.
 
Test je telefoon of tablet voordat je deze afgeeft bij het reparatiebedrijf. Op die manier weet je wat wel en niet werkte op het moment dat je het apparaat inleverde voor reparatie. Bij SMIXS Repair wordt ieder apparaat zowel vooraf als achteraf getest, zodat eventuele overige problemen direct opgelost worden. Dit voorkomt onduidelijkheden achteraf.
 
Wil je er zeker van zijn dat je kapotte smartphone of tablet met de grootst mogelijk zorg wordt gerepareerd, zonder verrassingen achteraf, neem contact op met SMIXS Repair via 088-0600700.