Home »  Informatie & Tips »  Tips & tricks »  De voordelen van een zakelijke reparatieservice van smartphones en tablets

De voordelen van een zakelijke reparatieservice van smartphones en tablets


Bereikbaar zijn en blijven is essentieel voor het succes van uw bedrijf. Wanneer een medewerker “offline” is kan dit ontzettend vervelende consequenties met zich meebrengen. Een oplossing hiervoor kan ook nog eens tijdrovend zijn en veel geld kosten. Bij SMIXS zijn wij gespecialiseerd in het bereikbaar houden van de medewerkers binnen uw organisatie.

In 2013 zijn we SMIXS gestart vanuit de behoefte de reparatie van smartphones en tablets te professionaliseren. In die tijd was de wereld van tablet- en smartphonereparaties behoorlijk schimmig. Het waren éénpitters met vage verhalen omtrent garantie. Obscure winkeltjes met tweedehands mobieltjes uit het jaar 2000 en hoesjes tot aan het dak toe opgestapeld. In een toen nog kaal bedrijfspand begonnen we bij de basis door onze eigen smartphones uit en in elkaar te schroeven. Inderdaad, ondernemen is risico nemen. Inmiddels behoren onze professionals tot de best getrainde technici van de industrie. Met ons groeiend aantal partners in de regio tezamen met een repaircenter in Noordwijk en een SMIXS-wagenpark voor reparatie op locatie, werken we aan onze missie: het online houden van uw medewerkers.

SMIXS Repair biedt uitgebreide service en reparatie-oplossingen voor alle smart devices. Onze op maat gemaakte onderhoudsprogramma’s hebben de volgende voordelen:

  • Veilig-data-protocol om de vertrouwelijkheid van data te waarborgen;
  • Wissen van geheugen van de apparatuur voor reparatie niet nodig (zoals wel het geval bij de grote providers);
  • Flexibele haal- en brengservice van de toestellen, waar uw medewerkers zich ook bevinden;
  • 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen;
  • Leentoestellen van dezelfde of vergelijkbare kwaliteit;
  • Een overzichtelijke maandfactuur;
  • Reparatie uitsluitend met de meest hoogwaardige componenten;
  • Digitaal portaal voor aanmelden van reparaties met toegang voor specifieke of alle medewerkers.

Wij zorgen ervoor dat u hier zich geen moment druk hoeft te maken, u heeft het immers al druk genoeg.